Szeretettel köszöntelek az Angyalok Házában!

"Ha a szeretet testet ölthetne, olyan lenne, mint az angyalok, puha, mint a felhők, fényes, akár a csillagok."

Kedves Teremtőtársam!

A tudatosság útját járva pontosan tudjuk, hogy az életünkben, semmi sem véletlen és semmi sem az, aminek látszik! Minden  esemény  a spirituális törvényekkel összhangban, magasabb cél érdekében, okkal történik.

 A világban kialakult újkori népvándorlást, nem érthetjük meg emberi elménkkel, de az energetikai belső munkánkkal segíthetjük a valódi és szeretetteljes megoldás létrejöttét. Az életünket érintő összes esemény, a múltban keletkezett és, azóta tudattalanul hordozott, érzelmi és gondolati rezgéseinkkel teremtjük . A valódi gyógyulást is az energetikai rendszerünkben kell létrehozni.   

 Most a spirituális munkánkkal,  képesek vagyunk megváltoztatni  a saját és nemzetünk fájdalomtestét.  Ilyen minden nemzetnek és minden embernek  van, aki még nem megvilágosodott.

Magyarság kollektív tudatában lévő  nemzeti,és személyes sérelmeket, ítéleteket, a múlt energetikai terhét, itt és most letehetjük  (egyesével is, és kollektíven is).

 Napjainkban megjelent migráns helyzet, azt a cél szolgálja, hogy végezzünk egy kis önvizsgálatot, nézzünk szembe a saját érzelmeinkkel. Azt tapasztalom ez a probléma mindenkit kibillentett,akár pro akár kontra. Ami biztos,hogy nem azért történik, hogy beleragadjunk az érzelmeinkbe, ítéleteinkbe. Most  már képesek vagyunk ,tágabb nézőpontból ránézni erre  a szituációra, az emberekre, a kormányunkra, és a többi  nemzetre. (Ausztria, Németország,stb). Nem a véletlen műve, hogy számunkra idegen kultúrájú, más vallású emberek megjelentek országunkban.  Előfordult már ilyen a történelmünkben. Most lehetőségünk van  a régóta cipelt, a velük kapcsolatos ítéleteink, sérelmeink, elengedésére.

 Annyiszor végezzük el a belső önvizsgálatot, ahányszor az események bármilyen módon, kibillentenek, felbőszítenek. Juttassuk el magunkat a legmagasabb szeretet állapotába, amivel gyógyítjuk a múltunkat, és emeljük a nemzeti tudat  frekvenciáját, ami elősegíti  a politikusokat  a győztes-győztes megoldás létrehozásában.

Ha nincs olyan „módszered „ amivel megfigyeled az az emberi elméd működését( érzelmeidet, gondolataidat),a facebook oldalamon  megosztok egy gyakorlatot.

https://www.facebook.com/sorsforditokorszak?ref=aymt_homepage_panel

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 119
Tegnapi: 71
Heti: 263
Havi: 876
Össz.: 94 291

Látogatottság növelés
Oldal: Új élethelyzet megjelenése
Szeretettel köszöntelek az Angyalok Házában! - © 2008 - 2017 - angyalokhaza.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: az érzelmek kémiai levezetése - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »