Szeretettel köszöntelek az Angyalok Házában!

"Ha a szeretet testet ölthetne, olyan lenne, mint az angyalok, puha, mint a felhők, fényes, akár a csillagok."

 Képtelen vagy tenni magadért?.

 Megfigyeltem, hogy nagyon sok családban, a második gyerekkel, egy kicsit másképp bánnak a szülők. A  nagyobb csemetét úgy szocializálják, hogy te vagy a nagyobb,az erősebb, az okosabb, ezért vigyázz a kisebbre, mivel ő erre még képtelen. Máris kiosztották a szerepeket. A család tudattalanjában a kicsi mindig a gyámoltalanabb marad.( Én csak két gyerekes családokat figyeltem meg)

A kisgyermek kételkedés nélkül elhiszi ezt magáról, mivel a  szülőre „Istenként ” tekint.  Elhangzik a néma kiáltás, segíts nekem, hiszen én képtelen vagyok rá. Egész gyerekkorában, azt  érzi a lába nyomába sem ér, a nagy, erős,  és okos testvérének. Ez a típus sokkal inkább fél bármit cselekedni, ezért inkább nem tesz semmit, akkor nem éli át a kudarcot.

Láttál már olyan családot, ahol a kisebb gyerek a szülei nyakán maradt, akár fizikálisan, akár energetikailag. Állandóan támogatni kell "szegényt". A láthatatlan energetikai kötelék automatikusan. működik. Ez mindkét fél számára teher, de senki nem tudja , hogy miért van így és hogyan lehetne megszüntetni.

Az esetek többségében, jó nagy pofon kell ahhoz, hogy ez a típusú ember változtasson az életén. Nem lép ki semmilyen rossz kapcsolatából, csak valamilyen kényszer hatására.  Legtöbbször őt hagyják el, őt rúgják ki a munkahelyéről.

Valakire energetikailag  támaszkodnia kell! Lehet az a párja, egy Guru, egy barát vagy a testvér is, ha már nincs szülő! Ha Istenbe helyezi át a bizalmát, akkor meg arra vár, hogy Ő mentse meg. Lényeg az, hogy neki ne kelljen cselekednie!

Egy nehézség láttán előfordul ,hogy megbetegszik. A (test-lelki-szellemi) betegségbe menekülés, egy módja,hogy felmentse magát a cselekvés alól.

Sok halál esetében, fellelhető többek között ez is, a távozás okaként. Ez a jól bevált kollektív minta, automatikusan működik.

Miért lesz valaki ilyen típus?

Senki sem hibás! Leszületésünkkel a megoldandók listáján szerepelt, a rezgésmintázatát a múltból  hoztuk magunkkal.

 A családban, a felmenők között is fellelhető ez az öröklött viselkedésminta.

 A duális világra jellemzően mindkét minőség (képes, képtelen) bennünk van.  A helyzettől és a félelem nagyságától függ, hogy melyiket működtetjük . A szorongás leblokkol ,minden energetikai folyamatot. és valóban  képtelenekké válunk a cselekvésre.  Ilyenkor  kifogásokat gyártunk és, (vagy) bekapcsolunk egy  tudattalan menekülési stratégiát

 

 

 

 Az én tapasztalatom ,hogy ez a típus nincs jóba az ÉLETTEL. Egyenesen az életre képtelen!(ezt hiszi magáról) Látványosan szenved és csak TÚLÉLNI akar. Ő az, akinek, mindig félig üres a pohara!

 

 

 

Ez nem jó, vagy rossz ez VAN, ezt „kell” szeretni. Szó szerint!!

 

 

 

 Te is ebbe a csapatba játszol?

 

 

 

A jó hír, hogy nem kell tovább így élned! A félelmet, aggodalmat meg lehet szüntetni, a figyelmed és a elfogadásod által.Tudatosítsd  mikor, miben akadályozott meg, ez az öntudattalan minta?

 

 

 

Hányszor gondoltad azt:  félek  ez ... nekem nem sikerül,erre én KÉPTELEN vagyok.

 

 

 

Most állj bele,egyesével, és éld át a szorongást, a félelmet.

 

 

 

Az érzelmek tudatos átélése, világ legegyszerűbb és leggyorsabb energetikai blokkoldása.

 

 

 

Hányszor kell megtenni, hogy  a félelem végleg megszűnjön? Látatlanban mondom, sokszor!! Nagyon massszív a félelem, ennél a típusnál.

 

Figyeld magad! Legyél éber!

 

Hidd el képes vagy rá!

 

 

 


De ha mégsem, szívesen segítek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 112
Tegnapi: 71
Heti: 256
Havi: 869
Össz.: 94 284

Látogatottság növelés
Oldal: Ismerd fel miért vagy "képtelen" cselekedni önmagadért
Szeretettel köszöntelek az Angyalok Házában! - © 2008 - 2017 - angyalokhaza.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: az érzelmek kémiai levezetése - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »