Szeretettel köszöntelek az Angyalok Házában!

"Ha a szeretet testet ölthetne, olyan lenne, mint az angyalok, puha, mint a felhők, fényes, akár a csillagok."

Tobias :: Channelling a Párkapcsolatokról
/esszencia/
"Ha most azt érzed, hogy eleged van a magányból vagy szimplán az egyedüllétből, akkor Te még nem érzed jól magadat a saját társaságodban.
Most talán azt mondod gondolatban: -"Dehogynem! Én tudom a legjobban, hogy remekül érzem-e magamat a bőrömben!"
Nos, szigorú leszek, de ha tényleg így lenne, akkor nem számítana, hogy éppen egyedül vagy, vagy csak úgy valakivel, vagy a Lélektársaddal, vagy pedig az Ikerlángoddal. mikor igazán túlhaladott számodra ez a kérdéskör; amikor tényleg megoldottad ezt a feladatot, akkor egyszerűen boldog vagy a MOST-ban egyedül is és másokkal is. Szerelem nélkül is.
Ebben a hangulatban célszerű azonnal tudatosítanod magadban, hogy éppen hiányt élsz meg.
Akarsz-e az életedbe vonzani egy hozzád hasonló Párt? Egy olyat, aki még nem teljes önmagában, és hiányosságait szeretné pótolni Veled?
A jelenlegi átalakulások közepette, az Új Energiában nemcsak nem célszerű társteremteni a Régi Energia elvei szerint, de ennek a lehetősége is egyre halványodik. Az új energiák afelé terelnek bennünket, hogy Ötödik Dimenziós kapcsolatokat és párkapcsolatokat teremtsünk magunknak.
Ne keresd! Ne várd! Légy teljes most!
Meg fog érkezni az, akinek meg kell érkeznie, amikor majd Ő is és Te is készen álltok a Találkozásra.
Csak mert a fizikai világban nincsenek ennek jelei, még nem biztos, hogy nem zajlik éppen a felkészítésetek... sőt!
Ha pozitív energiát, például HÁLÁT áramoltattok életetek már meglévő boldog aspektusai felé, azok megsokszorozva érkeznek vissza Hozzátok.
A Régi Energiákat célszerű elengedni. Minden ego-darabkát, fájdalmat, áldozatiságot, hibáztatást, vádat, drámát, önbüntetést, játszmát, szeretetnek szabott feltételt, kizárólagosságot, börtönt, önszabotáló programot, békétlenséget-kiegyensúlyozatlanságot, elutasítást, szenvedést, követelőzést engedj el. Most vállald fel, hogy egyes-egyedül TE vagy felelős az életért, amit megteremtesz Magadnak.
Senki más.
Nem a párod felelős a boldogtalanságodért azáltal, hogy most nincs Veled. Ő inkább csak egy hálátlan karmikus feladatot, a 'Tanítómester'-séget vállalta fel azért, hogy tiszta tükörként megmutathassa Neked, melyek a hiányzó személyiség-részeid. Ezek pótlása a Te feadatod, azonban fontos, hogy ne érezd azt, hogy most nem teljes az Életed, és hogy mindez a Te hibád. Az első lépés a MOSTANI helyzet elfogadása - úgy, ahogyan van.
A szembesítésre csupán azért van szükség, hogy -megoldva a felaataidat-, a Legnagyobb Jót kaphasd meg az Élettől, a Teremtőtől pontosan úgy, ahogyan azt Fönt Isteni Lényed eltervezte magának:
-egy sokkal teljesebb, jobb, minőségileg magasabbrendű
- és egyben mélyebb, boldogabb, meghittebb kapcsolatot.
Olyat, amilyenre mindig is vágytál a szíved mélyén.
Használd ehhez Teremtő képzeletedet, Háládat és Istennői/Isteni minőségedet!
Hisz csodálatos vagy úgy, ahogyan vagy, már most is; egy dédelgetni-szeretgetni való lény vagy, aki megérdemli a legnagyobb Boldogságot - függetlenül attól, hogy éppen egyedül, vagy társaságban van-e.
Szállj ki a mókuskerékből egy pillanatra, és tapasztald meg Önmagadat; a kötelékek nélküli, szabad és tiszta Létezést, és fellélegzel

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 36
Tegnapi: 12
Heti: 241
Havi: 972
Össz.: 110 370

Látogatottság növelés
Oldal: Tóbiás (új energiás tanító) a párkapcsolatokról
Szeretettel köszöntelek az Angyalok Házában! - © 2008 - 2018 - angyalokhaza.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »