Szeretettel köszöntelek az Angyalok Házában!

"Ha a szeretet testet ölthetne, olyan lenne, mint az angyalok, puha, mint a felhők, fényes, akár a csillagok."

Forrás : Adamus Saint Germaun . Éld meg Isteniséged

Öngyógyítás

Mit tehetsz most? Először is lélegezz. Az mindig hasznos. És értsd meg minden, ami globálisan történik, az veled is történik.

Hogy állnak az Isten-harcaid? Vagy más szóval, miben hiszel? Hol tartasz az emberi és isteni oldalad integrációjában?

(képzelj el egy keresztet)

Jelképesen azt mondhatjuk, hogy ez az emberi (a vízszintes vonal) és az isteni a ( függőleges vonal) részed kereszteződése. Hol tartasz ezek integrációjában? Képes vagy a kettőt összeileszteni?

Ez egy ősi jelkép, amely az ég és a föld összekapcsolódását ábrázolja - és ez az összekapcsolódás éppen most zajlik benned.

Azért történik benned mert elég bátor vagy és elszánt vagy ,hogy azt mond: "Kész vagyok tapasztalni". Tapasztalni. Nem gondolkodni vagy tudni, hanem tapasztalni állsz készen.

Megrögzött viselkedés  Istenről tanulni, hiszen soha nem fogod felfedezni őt egyetlen tanulmányban sem, egyetlen gyakorlatban sem, gyógyfüvedben, csoportban, akármiben sem, csakis önmagadban. ez mindig egy tapasztalás. Egy olyan tapasztalás , amely egyenesen kirepít a testedből,örökre.

Felemelkedésnek hívják.

Másrészt ez az élmény olyannyira képes leföldelni és élővé tenni itt a földön, hogy túllépsz általa a biológiai halál szükségességén. Vagyis megengeded magadnak, hogy itt maradj és élvezd az életet, amíg csak meg nem hozod azt a döntést, hogy átlépsz. de ezt a döntést nem az diktálja , hogy a tested vagy az elméd meddig tart ki, hanem azt, hogy te mit szeretnél.

A testet nagyon félreértik az emberek. Elfelejtették, hogyan gyógyítsák meg saját testüket.A Standart Technológia kurzuson (Tóbiás és Adamus közös kurzusa)  beszélünk arról .hogy meg kell engedned a testednek, hogy meggyógyítsa önmagát.

Ahogy az emberiségnek felelősséget kell vállalnia  a bolygóért, úgy neked is felelősséget kell vállalnod a saját testedért.

Kezdj el beszélni hozzá! Tényleg! Ne átlozd - nem azt mondtam, hogy szidd, hanem hogy beszélj hozzá " Kedves testem, te is az egyik aspektusom vagy .kedves testem a földi lét élvezetéhez hozzásegítő mechanizmus vagy. Kedves testem te pontosan tudod , hogy miképpen gyógyítsd meg önmagad, hiszen ez beléd lett kódolva."

Kezdj el beszélni a testedhez, de ne diktálj neki, ne kiabálj vele. ne követelj tőle, csupán kapcsolódj össze vele!

Kezdj el másképpen kommunikálni vele, és a tested ismét életre kel. Meggyógyítja önmagát!

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 41
Tegnapi: 12
Heti: 246
Havi: 977
Össz.: 110 375

Látogatottság növelés
Oldal: Adamus Saint Germain Éld meg Isteniséged
Szeretettel köszöntelek az Angyalok Házában! - © 2008 - 2018 - angyalokhaza.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »