Szeretettel köszöntelek az Angyalok Házában!

"Ha a szeretet testet ölthetne, olyan lenne, mint az angyalok, puha, mint a felhők, fényes, akár a csillagok."

 Adamus Sant Germain : Bőségről

A saját bőséged áramlásáról van szó. Arról, hogy beengeded az energiákat, és hagyod, hogy áramoljanak rajtad.

Nos, mindenek előtt végy egy nagy lélegzetet, és csak hagyd, hogy Érezd a bőséget! ÉREZD ÁT! Ez egy Istenadta – vagy önmagad adta – jogod.  Rengeteg energia és bőség van a jelen ebben a világban. Sokatok mégis ki van billenve az egyensúlyból a „hiány” irányába, ahogy a fénnyel kapcsolatban is ez a helyzet. Azt tanultad, hogy a bőség valami rossz, bűnös dolog, és ha bőségben élsz , akkor nem lehetsz spirituális.

És mivel a spirituális vágyad és szenvedélyed erősebb minden másnál, maga az a meggyőződésed, hogy a pénz a spiritualitás megcsúfolása, hiányhoz vezethet. Ez egy önmagát beteljesítő jóslat. Ám elengedheted, ha így döntesz. Én abban az életemben, amit Sant-Germain grófként éltem, mocskosul gazdag voltam,ugyanakkor igen spirituális is. Mondhatjuk, hogy vagyonos Mester voltam - és büszke voltam rá!

A bőség lehetővé teszi , hogy élvezd az életet, akár itt a Földön  akár más valóságokban létezel. Hiszed vagy sem , de a bőség egy csodás dolog a másik birodalmakban is. Ott nincs szükséged ugyan pénzre, de ott van helyette az érzékek bősége a Szellem bőség, a tapasztalás bősége. Mindez része a bőségnek.

Ha korlátozod az anyagi bőségedet, akkor korlátozod a bőség lehetőségét a kapcsolataidban, a karrieredben, a tanításban, a kreatív kifejeződéseidben., egészségedben stb. Akkor a bőség minden aspektusát korlátozod.

Nos, tényleg azt hiszed vagy úgy érzed , hogy a Szellem hiányt szenved a bőségben?

Dehogy!

Így hát neked sem szabadna! Dönthetsz úgy , hogy ezt itt és most elengeded. Választhatod azt , hogy megtapasztalod a bőséget. Itt kapcsol be a fixációd, mondván: „De hogyan? Pocsék állásom van. Nincs gazdag rokonom, akitől a közeljövőben örökölhetnék. Hogyan csináljam? Nem tudom, hogy csináljam. Semmit sem tudok a pénzről. Nos engedd el mindezt! Hagyd magadnak megtapasztalni a bőséget! Csodálkozni fogsz, hogy milyen formában érkezik majd hozzád.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 33
Tegnapi: 12
Heti: 238
Havi: 969
Össz.: 110 367

Látogatottság növelés
Oldal: A bőségről Adamus
Szeretettel köszöntelek az Angyalok Házában! - © 2008 - 2018 - angyalokhaza.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »